2013. október 30., szerda

Ébred az erdő...

...amikor csak tehetem járom az erdőt. Évszaktól, napszaktól függetlenül tengernyi csodát tartogat számomra. A múlt szombat igazán különleges volt ezek között is. Az október végi nyárias reggel páratlan fényekkel és színekkel ajándékozott meg.



Ködös napkelte a Gerecsében






...egy váratlan találkozás :)




Magasra nőtt tintagomba





...ahol a fák az égig érnek
























4 megjegyzés:

  1. Csodálatos képek! Főleg az első tetszik nagyon!
    Úgy szeretnék már én is kicsit visszatérni a Gerecsébe vagy a Vértesbe(mint tatabányai).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. Nem tudom milyen messzire vetett a sors, de mindenképp bíztatnálak egy kirándulásra a Vértesbe vagy a Gerecsébe! :)

      Törlés
  2. Szépségesek! A kismalac nagyon ijedtnek látszik. Nem volt ott az anyukája? Halálra rémültem volna, ha ott van. Gyönyörűek a színek! A kismadaras képet nagyon eltaláltad! A fára tapadt bálnaszilák is érdekesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Katalin! A kismalac érdekes történet. Ahol kismalac van lenni kell anyának is, de ezúttal nem volt, bármennyire is kerestük, figyeltünk szegényke egyedül volt. Előző éjjel nagy vihar volt, a bundája is azért ilyen kis ."kócos", arra gondoltam, elkeveredhetett. Jó ez a bálnaszila hasonlat, nem tudom mi lehet ez, olyan a formája, mintha tapló lenne, de egész más a textúrája.
      Örülök, hogy itt jártál!

      Törlés