2014. október 19., vasárnap

MEDVESI FOTÓS MARATON - Nulladik nap, Füleki vár


Idén október 11-12-én másodszor került megrendezésre a Medvesi Fotós Maraton. Már tavaly hallottam róla, de akkor sajnos nem tudtam ott lenni. Elhatároztam, hogy idén mindenképp ott a helyem. Februárban, az első felhívás után regisztráltunk és úgy terveztünk mindent, hogy ezen a hétvégén a Medves fennsík és környékének látnivalóit vesszük célba.

A program igen változatosnak ígérkezett. Túrák kora hajnaltól késő éjszakáig, napkelte fotózás, erdők, hegyek, bányatavak, középkori várak, lovagok és kovácsmester. Az idén Szlovákiába is átnyúltak a programok, amelyhez a Füleki vár nyújtotta  a helyszínt. Péntek este hát felkerekedtünk, hogy megnézzük a kedvünkért kivilágított várat Füleken és, hogy megkóstoljuk a már beharangozott vágott sört. Mindkettőt megtaláltuk :)




Füleki vár



Hold kelte a várból




Nem könnyű 30 másodpercig nyugton maradni :)

A program elég hosszúra nyúlt, összefutottunk régi barátokkal, így fél 2 elmúlt, mire ágyba kerültünk. Ezzel nem lett volna nagy baj, ha másnap nem készülünk napkelte fotózásra, amihez 4 óra 10 perckor ébresztett a telefon :) De erről majd legközelebb!

4 megjegyzés:

  1. Jövőre, remélem, el tudok menni... Biztos nagy kaland egy fotózni szerető embernek (is)!
    Kíváncsian várom a következő bejegyzésed!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne hagyd ki, ha teheted. Gyönyörű a táj, rengeteg téma, klassz programok és elképesztően kedves vendéglátók :) Igyekszem a következővel!

      Törlés
  2. Néztem a facebook-on is a fotókat. Remek élmény lehetett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen felejthetetlen élmény volt, a képek feldolgozása még eltart egy ideig :)

      Törlés